Over ons

Westeind Ruimteverhuur

Historie

William van NistelrooijĀ 

Ruim tien jaar heb ik ervaring opgedaan in de verhuur van opslag- en werkruimtes. De laatste acht jaar daarvan was ik verantwoordelijk voor de grootste self-storage locatie in Nederland.Ā  Een pand met ruim 20.000 mĀ² op het gebied van verhuur van opslagruimtes en de verhuur van ateliers, werkruimtes en kantoorruimtes. Ā Dit pand behoort inmiddels tot een groot industrieel erfgoed, De Gruyter Fabriek. Al langer droomde ik van een eigen bedrijf. Ik kwam in contact met Toine Saris van Saris en Partners Bedrijfsmakelaars. Dit contact zette mij op een spoor waaruit Westeind Ruimteverhuur is ontstaan.

Het bedrijf is ondergebracht in een mooi pand op het industrieterrein Westeind/De Overlaet te Rosmalen. Een ideale locatie met een uitstekende bereikbaarheid en gunstige ligging. Vlakbij de snelweg A2. De Groote Wielen, Empel, ā€™s-Hertogenbosch en Berlicum liggen op korte afstand van de locatie aan het Westeind te Rosmalen.

Westeind Ruimteverhuur verhuurt tijdelijke en permanente opslagruimtes van klein tot groot volgens het self-storage concept. Daarnaast verhuren we kantoorruimtes die ook als werk- en atelierruimte te gebruiken zijn. Ook stalling van motoren is in het complex mogelijk. Ā Met Westeind Ruimteverhuur is er een bruisende moderne onderneming in Rosmalen (‘s-Hertogenbosch) bijgekomen waar zowel bedrijven, particulieren, stichtingen en verenigingen welkom zijn. Graag geef ik u een rondleiding door het complex en geef ik u advies op locatie.

Ik hoop u snel te ontmoeten!

William van Nistelrooij

Missie

De missie van Westeind Ruimteverhuur is het voorzien in de opslag- en werkbehoefte van bedrijven, particulieren, stichtingen en verenigingen door het aanbieden van goedĀ geoutilleerdeĀ ruimtes in een veilige omgeving tegen een voordelig tarief.

Visie

De visie van Westeind Ruimteverhuur is om binnen een kleinschalige omgeving met een regionaal karakter gezien te worden als een betrouwbare partner.

Wij willen dit bereiken door een hoge mate van service en klantgerichtheid te bieden met persoonlijke aandacht voor de klant zodat deze zich thuis voeltĀ bij de onderneming en haar medewerkers.

Bent u op zoek naar prijsinformatie ? Bel of mail ons dan voor een passend aanbod.