Over ons

Over Westeind Ruimteverhuur Rosmalen

Historie

William van Nistelrooij 

Sinds 2012 verhuurt Westeind Ruimteverhuur tijdelijke en permanente opslagruimtes van klein tot groot volgens het self-storage concept. Ik neem u even mee in het ontstaan van de onderneming.

Ervaring

Vóór 2012  heb ik ruim tien jaar ervaring opgedaan in de verhuur van opslag- en werkruimtes. De laatste acht jaar daarvan was ik verantwoordelijk voor de grootste self-storage locatie in Nederland.  Een pand met ruim 20.000 m² op het gebied van verhuur van opslagruimtes en de verhuur van ateliers, werkruimtes en kantoorruimtes.  Dit pand behoort inmiddels tot een groot industrieel erfgoed, De Gruyter Fabriek. Al langer droomde ik van een eigen bedrijf. Ik kwam in contact met Toine Saris van Saris en Partners Bedrijfsmakelaars. Dit contact zette mij op een spoor waaruit Westeind Ruimteverhuur is ontstaan. Met Westeind Ruimteverhuur is er een bruisende moderne onderneming in Rosmalen (‘s-Hertogenbosch) aanwezig waar zowel bedrijven, particulieren, stichtingen en verenigingen welkom zijn. Graag geef ik u een rondleiding door het complex.

Bouw

We zijn begonnen met een beperkt aantal opslagruimtes maar steeds hebben we nieuwe ruimtes bijgebouwd. Daardoor is er nu een groot aanbod in kleine- en grotere opslagruimtes beschikbaar zijn.

Selfstorage principe

We werken volgens het self-storage concept: na de administratieve afhandeling krijgt u een toegangspas en sleutel waardoor u 7 dagen per week terecht kunt. Ook verhuren we kantoorruimtes die ook als werk- en atelierruimte te gebruiken zijn. Ook stalling van motoren is in het complex mogelijk.

Ligging

Het bedrijf is ondergebracht in een mooi pand op het industrieterrein Westeind/De Overlaet te Rosmalen. Kijk hier voor de locatie.  Zoals u ziet, een ideale locatie met een uitstekende bereikbaarheid en gunstige ligging. Vlakbij de snelweg A2. De Groote Wielen, Empel, ’s-Hertogenbosch en Berlicum liggen op korte afstand van de locatie aan het Westeind te Rosmalen.

Missie

De missie van Westeind Ruimteverhuur is het voorzien in de opslag- en werkbehoefte van bedrijven, particulieren, stichtingen en verenigingen door het aanbieden van goed geoutilleerde ruimtes in een veilige omgeving tegen een voordelig tarief.

Visie

De visie van Westeind Ruimteverhuur is om binnen een kleinschalige omgeving met een regionaal karakter gezien te worden als een betrouwbare partner.

Wij willen dit bereiken door een hoge mate van service en klantgerichtheid te bieden met persoonlijke aandacht voor de klant zodat deze zich thuis voelt bij de onderneming en haar medewerkers.

Tevredenheid

Wij horen van onze klanten vaak terug dat ze tevreden zijn over onze dienstverlening. Doordat we klanten regelmatig terugzien of wij van nieuwe klanten horen dat zij door iemand anders getipt zijn, weten wij dat ze echt tevreden zijn!

Ik hoop u snel te ontmoeten!

William van Nistelrooij

Bent u op zoek naar prijsinformatie ? Bel of mail ons dan voor een passend aanbod.