Opslagruimtes op centrale locatie in de regio Rosmalen / Den Bosch

Opslagruimtes en meer: Westeind Ruimteverhuur verhuurt opslagruimtes volgens het self-storage principe.

Daarnaast kunt u terecht voor werk- en atelierruimtes, motorstalling en kantoorruimtes.

Ligging: Westeind Ruimteverhuur is centraal gelegen tussen Rosmalen, nabij de A2, De Groote Wielen, Empel en Den Bosch-Oost op industrieterrein Westeind/de Overlaet.

Aanbod: wij bieden een diversiteit aan opslagruimtes in Rosmalen volgens het selfstorage principe geschikt voor particulieren en bedrijven.

Tijdelijk of permanent: Westeind Ruimteverhuur verhuurt kleinschalige opslagruimtes, tijdelijk of permanent, die variëren van 1m² tot 50m². Geschikt voor de inboedelopslag van een hele huisraad of een deel daarvan tijdens verbouwing, verhuizing of voor spullen waar geen ruimte meer voor is. Ook voor motorstalling kunt u bij ons terecht.

Bedrijven en zzp’ers: Westeind Ruimteverhuur in Rosmalen biedt ook ruimtes voor opslag voor bedrijven zoals voorraden, inventaris, archief, demovoorraad en voorraden van webwinkels. Uitermate geschikt voor de ZZP-er, de webwinkels en kleine ondernemingen. Even uw mail checken op nieuwe bestellingen ? Dan kunt u gebruik maken van het wifi netwerk.

Veiligheid en toegang: het gebouw is voorzien van camerabewaking en toegangscontrole en u kunt er 7 dagen per week terecht.

Binnen laden en lossen: weer en wind spelen geen rol. U kunt binnen laden en lossen en alle ruimtes zijn goed bereikbaar.

Parkeren: dit doet u op eigen terrein.

Huurvoorwaarden:U kunt huren vanaf één maand, wij hanteren geen langlopende verplichtingen. Wilt u bijvoorbeeld in verband met seizoensaanbod tijdelijk extra ruimte huren? Wij komen graag tegemoet aan de wensen van onze klanten en zijn flexibel. Door het totaalconcept en de bedrijfsformule van Westeind Ruimteverhuur mag Westeind Ruimteverhuur zich de voordeligste in de regio noemen.

Contact: stel uw vraag per e-mail, info@westeindruimteverhuur.nl  of maak een afspraak 073-2020035 voor een vrijblijvend bezoek aan ons bedrijf. Desgewenst komen wij u vrijblijvend persoonlijk van advies voorzien, ook ’s avonds en in het weekend.

Voor een geschikte opslagruimte in Rosmalen komt u naar Westeind Ruimteverhuur.

Bent u op zoek naar prijsinformatie ? Bel of mail ons dan voor een passend aanbod.