Westeind Ruimteverhuur - William van Nistelrooij

Ruim tien jaar heb ik ervaring opgedaan in de verhuur van opslag- en werkruimtes.

De laatste acht jaar daarvan was ik verantwoordelijk voor de grootste self-storage locatie in Nederland, ruim 20.000 m² op het gebied van verhuur van opslagruimtes en de verhuur van ateliers, werkruimtes en kantoorruimtes.  Dit pand behoort inmiddels tot een groot industrieel erfgoed, De Gruyter Fabriek.

Al langer droomde ik van een eigen bedrijf en ik kwam in contact met Toin Saris van Saris en Partners Bedrijfsmakelaars. Dit contact zette mij op een spoor waaruit Westeind Ruimteverhuur is ontstaan. Het bedrijf is ondergebracht in een mooi pand op het industrieterrein Westeind/De Overlaet te Rosmalen. 

Een ideale locatie met een uitstekende bereikbaarheid en een gunstige ligging ten oosten van de A2 tussen Rosmalen en de Groote Wielen. Empel, ’s-Hertogenbosch en zelfs Berlicum liggen binnen korte afstand van de locatie aan het Westeind te Rosmalen.

 

Westeind Ruimteverhuur verhuurt tijdelijke en permanente opslagruimtes van klein tot groot volgens het self-storage concept. Daarnaast verhuur ik kantoorruimtes die ook als werk/atelierruimte te gebruiken zijn. Ook stalling van motoren is in het complex mogelijk.  

Met Westeind Ruimteverhuur is er een bruisende moderne onderneming in Rosmalen ('s-Hertogenbosch) bijgekomen waar zowel bedrijven, particulieren, stichtingen en verenigingen welkom zijn. Graag geef ik u een rondleiding door het complex en geef ik u advies op locatie.

Ik hoop u snel te ontmoeten!

William van Nistelrooij