William van Nistelrooij

 

Sinds het voorjaar van 2013 verhuur ik, William van Nistelrooij, opslagruimtes volgens het self-storage principe. 

Daarnaast kunt u terecht voor werk/atelierruimtes, motorstalling en kantoorruimtes. 

Westeind Ruimteverhuur is centraal gelegen tussen Rosmalen, De Groote Wielen, Empel en Den Bosch-Oost op industrieterrein Westeind/de Overlaet.

Met ruim 10 jaar ervaring in deze branche wilde ik een eigen locatie en vond een geschikt pand aan het Westeind. Na een eerste ombouw zijn we in februari 2012 met de verhuur gestart. Inmiddels hebben er diverse verbouwingen plaatsgevonden en bieden wij u een diversiteit aan opslagruimtes in Rosmalen volgens het selfstorage principe geschikt voor particulieren en bedrijven.

Westeind Ruimteverhuur verhuurt kleinschalige opslagruimtes, tijdelijk of permanent, die variëren van 1m² tot 50m². Geschikt voor de inboedelopslag van een hele huisraad of een deel daarvan tijdens verbouwing, verhuizing of voor spullen waar geen ruimte meer voor is. Ook voor motorstalling kunt u bij ons terecht.

Westeind Ruimteverhuur in Rosmalen biedt ook ruimtes voor opslag voor bedrijven zoals voorraden, inventaris, archief, demovoorraad en voorraden van webwinkels. Uitermate geschikt voor de ZZP-er, de webwinkels en kleine ondernemingen. Even uw mail checken op nieuwe bestellingen ? Dan kunt u gebruik maken van het wifi netwerk.

Het gebouw is voorzien van camerabewaking en toegangscontrole en u kunt er 7 dagen per week terecht. Weer en wind spelen geen rol. U kunt binnen laden en lossen en alle ruimtes zijn goed bereikbaar. 

Parkeren kunt u op eigen terrein. Weer en wind spelen geen rol: u kunt op uw gemak binnen laden en lossen. Snelheid en flexibiliteit daar draait het om. 

U kunt huren vanaf één maand, wij hanteren geen langlopende verplichtingen. Wilt u bijvoorbeeld in verband met seizoensaanbod tijdelijk extra ruimte huren? Wij komen graag tegemoet aan de wensen van onze klanten en zijn flexibel. Door het totaalconcept en de bedrijfsformule van Westeind Ruimteverhuur mag Westeind Ruimteverhuur zich de voordeligste in de regio noemen.

Stel uw vraag per e-mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak een afspraak 073-2020035 voor een vrijblijvend bezoek aan ons bedrijf. Desgewenst komen wij u vrijblijvend persoonlijk van advies voorzien, ook ’s avonds en in het weekend.

Voor een geschikte opslagruimte in Rosmalen komt u naar Westeind Ruimteverhuur.